Schenk van BVA Automotive naar Nissan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Winter
Schenk is deze week aan de slag gegaan bij Nissan. Zijn taken worden bij BVA voorlopig waargenomen door Hans Winter, die ook directielid is bij Buitenhuis Automotive, bekend van onder andere Autotaxatie.net.  

Dat Winter tijdelijk de taken van Schenk overneemt, ligt voor de hand. “Buitenhuis Automotive en BVA werken samen”, vertelt Winter. “Het is helaas nog te vroeg om daar concrete uitspraken over te doen.”

Nieuwe functie
Bij Nissan Nederland is Schenk nu verantwoordelijk voor fleetsales, leasing, bedrijfswagens en occasions. Het gaat om een nieuwe functie. Nissan had in de persoon van Erik Heuer (51) al wel een manager fleetsales en bedrijfwagens. Heuer focust zich nu op de bedrijfswagens en rapporteert aan Schenk. 

Voordat hij aan de slag ging bij BVA werkte Schenk bij Saab Nederland, als manager fleetsales & leasing en als manager sales & aftersales. Nadat hij in 2000 zijn automotive-carrière begon bij GM Nederland.Feliciteer Arjan Schenk met een bloemetje.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Schenk van BVA Automotive naar Nissan | Automotive Online

Schenk van BVA Automotive naar Nissan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Winter
Schenk is deze week aan de slag gegaan bij Nissan. Zijn taken worden bij BVA voorlopig waargenomen door Hans Winter, die ook directielid is bij Buitenhuis Automotive, bekend van onder andere Autotaxatie.net.  

Dat Winter tijdelijk de taken van Schenk overneemt, ligt voor de hand. “Buitenhuis Automotive en BVA werken samen”, vertelt Winter. “Het is helaas nog te vroeg om daar concrete uitspraken over te doen.”

Nieuwe functie
Bij Nissan Nederland is Schenk nu verantwoordelijk voor fleetsales, leasing, bedrijfswagens en occasions. Het gaat om een nieuwe functie. Nissan had in de persoon van Erik Heuer (51) al wel een manager fleetsales en bedrijfwagens. Heuer focust zich nu op de bedrijfswagens en rapporteert aan Schenk. 

Voordat hij aan de slag ging bij BVA werkte Schenk bij Saab Nederland, als manager fleetsales & leasing en als manager sales & aftersales. Nadat hij in 2000 zijn automotive-carrière begon bij GM Nederland.Feliciteer Arjan Schenk met een bloemetje.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.