Logistiek directeur voor Kwik-Fit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van der Leer is verantwoordelijk voor de logistieke keten binnen Kwik-Fit Nederland, het bandendistributiecentrum Wereldband en USN-Centuri. “De distributie van onderdelen binnen de branche en naar de 181 Kwik-Fit filialen is zó belangrijk geworden, dat we er binnen het managementteam een nieuwe functie voor in het leven hebben geroepen”, laat Kwik-Fit weten bij monde van managing director Martin Post.

Van der Leer heeft meer dan twintig jaar ervaring in de logistiek opgebouwd bij ondernemingen zoals Ecolab, Christian Salvesen en Beiersdorf. Binnen Kwik-Fit was hij in de periode 1994 – 2001 actief als logistiek manager bij USN-Centuri. Daarna was hij supply chain manager bij Lely Consumables.________________________________________________________

Feliciteer Paul van der Leer met een bloemetje.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Logistiek directeur voor Kwik-Fit | Automotive Online

Logistiek directeur voor Kwik-Fit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van der Leer is verantwoordelijk voor de logistieke keten binnen Kwik-Fit Nederland, het bandendistributiecentrum Wereldband en USN-Centuri. “De distributie van onderdelen binnen de branche en naar de 181 Kwik-Fit filialen is zó belangrijk geworden, dat we er binnen het managementteam een nieuwe functie voor in het leven hebben geroepen”, laat Kwik-Fit weten bij monde van managing director Martin Post.

Van der Leer heeft meer dan twintig jaar ervaring in de logistiek opgebouwd bij ondernemingen zoals Ecolab, Christian Salvesen en Beiersdorf. Binnen Kwik-Fit was hij in de periode 1994 – 2001 actief als logistiek manager bij USN-Centuri. Daarna was hij supply chain manager bij Lely Consumables.________________________________________________________

Feliciteer Paul van der Leer met een bloemetje.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.