Klerk (ex-Prorail) voorzitter EV Centrum

Redactie Redactie
• Laatste update:

Naast Klerk bestaat het bestuur uit Jos van den Broek (Directeur IvDM/Het Nieuwe Rijden), Hans Blink (President Directeur Athlon Car Lease), Eric Beers (Voorzitter Platform Elektrisch Mobiliteit van de RAI) en Alfred Möller (Initiator en Directeur Green Mobility).

Han van Delden (partner KPMG) wordt penningmeester, Arno van der Steen (voormalig directeur IvDM) secretaris.

Het Vervoercentrum, officieel Het Nieuwe Rijden Elektrisch Vervoer Centrum geheten, heeft ook een comité van aanbeveling met daarin Coert Beerman (directie voorzitter Rabobank Rotterdam), Minnemijn Smit (kernlid Formule E-team), Marcel Broersma (directeur Green Mobility) en Leender Bikker (voorzitter Economic Development Board Rotterdam).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.