Hagebeek vervangt Van Beveren bij Wittebrug

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mario Hagebeek is ook directeur bij Valstar Schade en Deurloo Autoschade. “Die twee bedrijven zijn onderdeel van Riva Holding, dat Wittebrug inclusief Schadenet in januari 2010 overnam”, vertelt Hagebeek. “De moedermaatschappij had in deze constructie drie bedrijven met twee directeuren. In goed overleg met Van Beveren is besloten de zusterbedijven door één directeur te laten aansturen.”

Van Beveren oriënteert zich op een nieuwe uitdaging binnen de autoschadeherstelbranche, maar heeft nog geen concrete plannen._______________________________________________________

Feliciteer Mario Hagebeek met een bloemetje.

Hagebeek vervangt Van Beveren bij Wittebrug | Automotive Online

Hagebeek vervangt Van Beveren bij Wittebrug

Redactie Redactie
• Laatste update:

Mario Hagebeek is ook directeur bij Valstar Schade en Deurloo Autoschade. “Die twee bedrijven zijn onderdeel van Riva Holding, dat Wittebrug inclusief Schadenet in januari 2010 overnam”, vertelt Hagebeek. “De moedermaatschappij had in deze constructie drie bedrijven met twee directeuren. In goed overleg met Van Beveren is besloten de zusterbedijven door één directeur te laten aansturen.”

Van Beveren oriënteert zich op een nieuwe uitdaging binnen de autoschadeherstelbranche, maar heeft nog geen concrete plannen._______________________________________________________

Feliciteer Mario Hagebeek met een bloemetje.