Hoogewoning verlaat Pietersen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Uiteraard staat mijn beslissing niet los van het huidige economische klimaat waarin de Amerikaanse auto’s het nog eens extra moeilijk hebben”, aldus Hoogewoning. Recent heeft hij nog een reorganisatie geleid waardoor de diverse merkgroepen een eigen show-unit kregen in de showroom. Pietersen US Carcenter zegt in afgeslankte vorm door te gaan met de verkoop van nieuwe en gebruikte Amerikaanse auto’s.

Hoogewoning heeft nog geen nieuwe aanstelling gevonden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Hoogewoning verlaat Pietersen | Automotive Online

Hoogewoning verlaat Pietersen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Uiteraard staat mijn beslissing niet los van het huidige economische klimaat waarin de Amerikaanse auto’s het nog eens extra moeilijk hebben”, aldus Hoogewoning. Recent heeft hij nog een reorganisatie geleid waardoor de diverse merkgroepen een eigen show-unit kregen in de showroom. Pietersen US Carcenter zegt in afgeslankte vorm door te gaan met de verkoop van nieuwe en gebruikte Amerikaanse auto’s.

Hoogewoning heeft nog geen nieuwe aanstelling gevonden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.