Dries Focwa-voorzitter af, Topstructuur gaat door

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tot die tijd zal hij in de tijdelijke functie van directeur dit proces – bekend onder de projectnaam Topstructuur – leiden.
Opvallend is dat de Sectie Schadeherstel enige tijd geleden meldde af te zien van de integrale Topstructuur. “Dat klopt, maar in het hoofdbestuur is met meerderheid van stemmen besloten dat getracht moet worden de topstructuur doorgang te laten vinden”, vertelt een woordvoerder. De Sectie Schadeherstel onthoudt zich voorlopig van commentaar.

Dries Focwa-voorzitter af, Topstructuur gaat door | Automotive Online

Dries Focwa-voorzitter af, Topstructuur gaat door

Redactie Redactie
• Laatste update:

Tot die tijd zal hij in de tijdelijke functie van directeur dit proces – bekend onder de projectnaam Topstructuur – leiden.
Opvallend is dat de Sectie Schadeherstel enige tijd geleden meldde af te zien van de integrale Topstructuur. “Dat klopt, maar in het hoofdbestuur is met meerderheid van stemmen besloten dat getracht moet worden de topstructuur doorgang te laten vinden”, vertelt een woordvoerder. De Sectie Schadeherstel onthoudt zich voorlopig van commentaar.