Corona-liveblog #10: ABN-Amro breidt kredietmogelijkheden uit

Coronavirus • Volg hier alle ontwikkelingen over de coronacrisis. Met ingang van vandaag kunnen er weer auto’s geïmporteerd worden. En het dealernetwerk van Mazda heeft versneld de beschikking gekregen over een online adviestool.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Beeld: Shutterstock)

09:20 | Geen hervatting WOK-keuringen

De RDW heeft nog geen plannen om ook de WOK-keuringen weer te hervatten. Dat meldt het in een reactie aan Automotive. Eerder deze week meldde het wel weer te starten met importkeuringen, hiervoor is een tijdelijke procedure opgetuigd. Hoe lang de maatregelen duren, is onbekend. De WOK-keuring wordt niet als cruciaal bestempeld. 

09:00 | ABN breidt steunpakket uit voor grote mkb-bedrijven

In navolging op de steunmaatregelen voor ondernemers met een krediet tot 2,5 miljoen euro breidt ABN Amro ook de steunmaatregelen uit voor ondernemers met een lopend zakelijk krediet tot  50 miljoen euro. Van april tot en met september zal de bank geen aflossingen en rente incasseren, die termijnen worden uitgesteld. Klanten die het uitstel niet nodig hebben moeten zich uiterlijk 31 maart melden. 

Corona-liveblog

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Corona-liveblog #10: ABN-Amro breidt kredietmogelijkheden uit | Automotive Online

Corona-liveblog #10: ABN-Amro breidt kredietmogelijkheden uit

Coronavirus • Volg hier alle ontwikkelingen over de coronacrisis. Met ingang van vandaag kunnen er weer auto’s geïmporteerd worden. En het dealernetwerk van Mazda heeft versneld de beschikking gekregen over een online adviestool.
Redactie Redactie
• Laatste update:
(Beeld: Shutterstock)

09:20 | Geen hervatting WOK-keuringen

De RDW heeft nog geen plannen om ook de WOK-keuringen weer te hervatten. Dat meldt het in een reactie aan Automotive. Eerder deze week meldde het wel weer te starten met importkeuringen, hiervoor is een tijdelijke procedure opgetuigd. Hoe lang de maatregelen duren, is onbekend. De WOK-keuring wordt niet als cruciaal bestempeld. 

09:00 | ABN breidt steunpakket uit voor grote mkb-bedrijven

In navolging op de steunmaatregelen voor ondernemers met een krediet tot 2,5 miljoen euro breidt ABN Amro ook de steunmaatregelen uit voor ondernemers met een lopend zakelijk krediet tot  50 miljoen euro. Van april tot en met september zal de bank geen aflossingen en rente incasseren, die termijnen worden uitgesteld. Klanten die het uitstel niet nodig hebben moeten zich uiterlijk 31 maart melden. 

Corona-liveblog

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.