Corona-livestream met Marco van Beek: ‘Onbegrijpelijk dat importkeuringen zijn gestaakt’

Livestream • Marco van Beek van het gelijknamige autobedrijf in Steenwijk was 24 maart te gast in de zevende corona-livestream van Automotive. Hij vertelt hierin over de impact van de crisis op zijn bedrijf. “Het is alle hens aan dek.”
Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Marco van Beek

De coronacrisis heeft een zeer grote impact op bedrijven die veel importauto’s verkopen, zoals het bedrijf van Marco van Beek. “Toen de maatregelen bekend werden gemaakt door de overheid, wisten we gelijk: nu is het alle hens aan dek. Hij begrijpt dan ook niet dat de RDW stopte met het keuren van importauto’s. “Ik heb hier voor miljoenen aan auto’s op voorraad waar de klant voor wil betalen, maar die ik niet kan afleveren omdat ze niet kunnen worden gekeurd.”

Bekijk de uitzending hieronder of op ons Youtubekanaal.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Corona-livestream met Marco van Beek: ‘Onbegrijpelijk dat importkeuringen zijn gestaakt’ | Automotive Online

Corona-livestream met Marco van Beek: ‘Onbegrijpelijk dat importkeuringen zijn gestaakt’

Livestream • Marco van Beek van het gelijknamige autobedrijf in Steenwijk was 24 maart te gast in de zevende corona-livestream van Automotive. Hij vertelt hierin over de impact van de crisis op zijn bedrijf. “Het is alle hens aan dek.”
Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Foto: Marco van Beek

De coronacrisis heeft een zeer grote impact op bedrijven die veel importauto’s verkopen, zoals het bedrijf van Marco van Beek. “Toen de maatregelen bekend werden gemaakt door de overheid, wisten we gelijk: nu is het alle hens aan dek. Hij begrijpt dan ook niet dat de RDW stopte met het keuren van importauto’s. “Ik heb hier voor miljoenen aan auto’s op voorraad waar de klant voor wil betalen, maar die ik niet kan afleveren omdat ze niet kunnen worden gekeurd.”

Bekijk de uitzending hieronder of op ons Youtubekanaal.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.