BMW draait orders voor Nedcar terug

Steven Don Steven Don
mini

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Eddy

    Dit was toch vooruit te zien dat het problemen zou geven omdat er minder werd geproduceerd
    De FNV staat altijd als eerder klaar om te staken
    Die mensen bij VDL zijn toch ook geholpen toen ze overgingen van `Mitsubishi naar VDL en weden verder uitbetaald
    En als dank ga je dan STAKEN ?
    Maar als de deur weer dicht gaat sta je wel op straat
    Kok lei ook de Rotterdamse haven plat en de schepen weken uit naar andere havens en probeer die dan maar weer terug te krijgen en wat heeft hij toen bereikt
    De mensen hebben het zelf in de had en dit is het resultaat

  • Theo

    Van meet af aan een belachelijke aktie van het FNV gevonden om juist bij VDL te gaan staken. Zie hier het resultaat van deze voorbeeldaktie. Nu neemt VDL het grote Siemens bedrijf in Hengelo over: een nieuwe uitdaging voor de vakbond ondanks dat in Hengelo nu honderden banen behouden blijven!!!

  • Paul Langeveld

    Als overleg geen resultaat oplevert zijn er 2 schuldig. Sentimenten tellen niet slechts harde euro’s. Chantage van 2 kanten.

  • Ben

    VDL zorgt voor banen behoud en wat krijgen ze er voor terug, een FNV die de werknemers oproept om de fabriek stil te leggen. Precies zoals Theo en Eddy het verwoorden, een erg domme actie van het FNV.

  • Niek

    De FNV moet zich rot schamen. En werknemers die weigeren drie zaterdagen over te werken snappen het ook niet. Het wachten is tot BMW zijn handen weer van Born aftrekt en dan zijn we allemaal weer zielig. Nu weer de looneis van 5% van de FNV dus een kwestie van tijd.