Laatste kans: Beleef de #totalreset van de autobranche

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Inmiddels hebben bijna 500 mensen zich aangemeld voor het tweejaarlijkse evenement van Automotive, en dat betekent dat er nog slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar is. Wees er daarom snel bij en meld u nu aan.

Sprekers zijn onder andere de directies van Arval, Autobinck, Van Mossel, hotelketen Van der Valk, Marktplaats, Eneco E-mobility, Peugeot Nederland, Mazda Nederland en Bovag.

Inhoudelijke sessies zijn er over onder meer online retail, WLTP, telematica in aftersales, klantenbinding, fake news en dieselgate.

Illusionist Victor Mids (Mindf*ck) en cabaretier Martijn Koning zorgen voor een verfrissende blik op de autobranche en managementgoeroe Ben Tiggelaar sluit de dag af met een speciaal voor Automotive ontwikkelde MBA in drie kwartier. Peter van Zadelhoff, anchorman van RTL Nieuws, is dagvoorzitter.

Meer informatie vindt u hier.

 Partners van het Nationaal Automotive Congres 0.0 zijn:

sponsorbalk nacv9.1

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.