Overname Accell door Pon loopt spaak

Bart Kuijpers Bart Kuijpers

Dat meldt Accell vandaag.

Accell-topman Hielke Sybesma stelt dat er zowel bij de directie als aandeelhouders onvoldoende steun is om in te gaan op het bod. “Na onderzoek zijn de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur tot de gezamenlijke conclusie gekomen dat het voorstel van Pon Holdings de toekomstige waardecreatie van Accell Group en de te verwachten synergieën onvoldoende reflecteert.”

Bij Pon is verrast gereageerd op het nieuws. Pon wijst erop dat de gesprekken constructief verliepen en het boekenonderzoek inmiddels al gestart was. 

Accell Group is onder meer eigenaar van Batavus en Koga. Pon bezit onder meer Gazelle en Union.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Overname Accell door Pon loopt spaak | Automotive Online

Overname Accell door Pon loopt spaak

Bart Kuijpers Bart Kuijpers

Dat meldt Accell vandaag.

Accell-topman Hielke Sybesma stelt dat er zowel bij de directie als aandeelhouders onvoldoende steun is om in te gaan op het bod. “Na onderzoek zijn de Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur tot de gezamenlijke conclusie gekomen dat het voorstel van Pon Holdings de toekomstige waardecreatie van Accell Group en de te verwachten synergieën onvoldoende reflecteert.”

Bij Pon is verrast gereageerd op het nieuws. Pon wijst erop dat de gesprekken constructief verliepen en het boekenonderzoek inmiddels al gestart was. 

Accell Group is onder meer eigenaar van Batavus en Koga. Pon bezit onder meer Gazelle en Union.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.