Vijfentwintig faillissementen autobranche februari 2017

Steven Don Steven Don
Vijfentwintig faillissementen autobranche februari 2017

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • G.A.Klomp

  Volgens mij zijn een aantal Care bedrijven dubbel genoteerd

 • Redactie Automobiel Management

  Het komt af en toe voor dat een faillissement voor de afwikkeling wordt doorgestuurd naar een andere rechtbank, naar een andere rechter, of opnieuw wordt behandeld omdat de omstandigheden zijn gewijzigd. Dit is, zoals in bovenstaand bericht, ook met joint-ventures van Care met andere bedrijven gebeurd, en zal de komende tijd nog wel vaker voorkomen. Het faillissementenregister ziet dit als een nieuw faillissement.

Vijfentwintig faillissementen autobranche februari 2017 | Automotive Online

Vijfentwintig faillissementen autobranche februari 2017

Steven Don Steven Don
Vijfentwintig faillissementen autobranche februari 2017

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • G.A.Klomp

  Volgens mij zijn een aantal Care bedrijven dubbel genoteerd

 • Redactie Automobiel Management

  Het komt af en toe voor dat een faillissement voor de afwikkeling wordt doorgestuurd naar een andere rechtbank, naar een andere rechter, of opnieuw wordt behandeld omdat de omstandigheden zijn gewijzigd. Dit is, zoals in bovenstaand bericht, ook met joint-ventures van Care met andere bedrijven gebeurd, en zal de komende tijd nog wel vaker voorkomen. Het faillissementenregister ziet dit als een nieuw faillissement.