FNV verontwaardigt over handelswijze autobedrijf in Spijkenisse

Steven Don Steven Don
FNV verontwaardigt over handelswijze autobedrijf in Spijkenisse

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Marco Roeleveld – MARO Taxaties

    Helaas is dit niet de eerste keer dat loyale en hardwerkende medewerkers door deze mensen afgedankt worden, meerdere malen zien gebeuren en zonder aankondiging zelf ook meegemaakt (het ‘leasebedrijf’ bestaat inmiddels alweer een paar jaar niet meer). Hopelijk krijgen deze mensen nog een meer dan fatsoenlijke regeling!

  • Paul M. Broere

    Heb met plezier 1,5 jaar bij dit bedrijf gewerkt tot ik zelf ontslag nam.
    Helaas klinkt deze werkwijze bekend van verhalen van meerdere uit collega’s. Ook de klantbenadering sluit aan bij een dergelijke manier van optreden..

  • P.huijgen

    Zet je verzekering er maar achter.
    De stinkerd, Berkel
    Heb je gezien wat er in de zaak staat voor een miljoen aan sportwagens

  • Patrick Huisman

    Was een hooghartig bedrijf, niet alleen de directie, het bestaande personeel deed er net zo vrolijk aan mee. Het beste personeel is al jaren geleden vertrokken. De laatste jaren ging het snel bergafwaarts. Weer een klantonvriendelijk bedrijf minder!

  • Anton J.

    Vreemd verhaal dat er geen geld verdient wordt met de verkoop van nieuwe auto’s. Fiat heeft ongeveer hetzelfde marktaandeel als 3 jaar geleden en Nissan verkoopt inmiddels het dubbele als drie jaar geleden!! Ben van het voorjaar nog naar binnen gelopen om 2 Qashqai’s te bestellen. Werd behoorlijk arrogant maar vooral zeer ondeskundig te woord gestaan. Toen maar 20 km verderop de auto’s besteld. Jammer maar wel aan jezelf te danken personeel van DC Berkel!

  • Wim Z.

    Met nieuwe auto’s kan je zeker wel geld verdienen, als je er maar genoeg verkoopt. Zo’n prachtig pand is goed voor 1.000 nieuwe auto’s op jaarbasis. Als ik onderstaande reacties lees, bevestigt dat mijn vermoeden dan er door een slecht presterende verkoopafdeling gewoon veel te weinig auto’s zijn verkocht. Dan wordt zo’n prachtig pand inderdaad veel te duur! Ik zie ook heel weinig nieuwe Qashqai’s rond rijden met DC Berkel op de kentekenplaat moet ik zeggen.

  • Marinus Ringwiel

    Nissan importeur houdt DCB aan het dealercontract en mag de deuren dus niet sluiten. Personeel wordt geacht tot zeker eind april te blijven werken.