App voor EV-rijders

Steven Don Steven Don
Allego, aanbieder van laadoplossingen voor elektrisch vervoer, heeft een nieuwe app voor e-rijders.

E-rijders kunnen met de nieuwe app niet alleen eenvoudig een laadpunt vinden en monitoren, maar ook actuele informatie krijgen over de status van het laden. Een sessie starten en stoppen is standaard functionaliteit binnen Smoov. Reviews maken het voor de gebruiker duidelijk waar wel óf misschien even niet geladen moet worden. De app biedt ook e-rijders uit het buitenland, die vaak niet met hun pas kunnen laden in Nederland, de gelegenheid om te laden en betalen bij Nederlandse laadpalen.

Naast deze functies maakt Smoov ook nieuwe services mogelijk, zoals het betalen per telefoon op het moment dat er geen laadabonnement is. Ook ontvangen e-rijders die een laadpaal monitoren automatisch bericht dat deze vrij gekomen is.

"Wij vinden wij het belangrijk om elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk te maken. Hierbij vormen de wensen van e-rijders en andere eindgebruikers de basis, aldus Anja van Niersen,” CEO van Allego. "De Smoov app is een oplossing waarmee iedere e-rijder altijd en overal zorgeloos kan laden. Met of zonder laadpas uit binnen- of buitenland."

Smoov is gratis te downloaden via Google Play en de App Store.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
App voor EV-rijders | Automotive Online

App voor EV-rijders

Martijn Roede Martijn Roede
Allego, aanbieder van laadoplossingen voor elektrisch vervoer, heeft een nieuwe app voor e-rijders.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.