Snap-on Tools op Equipvak 2016

Steven Don Steven Don
Snap-on Tools op Equipvak 2016

Op een stand van vijftig vierkante meter op het binnen- en buitenterrein van de Expo Haarlemmermeer presenteert Snap-on Tools onder andere haar nieuwe generatie en volledige lijn snelle en rendabele banden dé- en montage apparatuur en balanceermachines.
Snap-on Tools zet een uitgebreide lijn professionele las- en blindklinkapparatuur op Equipvak neer. Ook ontbreekt op Equipvak 2016 de probleemoplossende diagnose- en Tire Pressure Monitoring System (TPMS)-apparatuur niet.
Van der Weide: "Om Snap-on Tools overzichtelijk te bewaren en snel en efficiënt te kunnen gebruiken, presenteren we op Equipvak onze brede lijn sets en modules gereedschapswagens en opbergmogelijkheden." Op nog eens vijftig vierkante meter buitenplaats, en grenzend aan de stand in de Expo-hal, staat een grote Snap-on Tools truck.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
Snap-on Tools op Equipvak 2016 | Automotive Online

Snap-on Tools op Equipvak 2016

Martijn Roede Martijn Roede
Snap-on Tools op Equipvak 2016

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.