Dure kilowatturen bij Fastned

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Dick Dröge

    Daarom ligt er alleen maar herfstblad en staat er bijna nooit een auto.

  • maurice

    Doordat je bij deze stations kunt snelladen langs de snelweg is je accu binnen 20 minuten weer voor 80% vol en kun je nu heel Nederland doorkruisen met een volledig elektrische auto dankzij het snel groeiend netwerk van FastNed. Natuurlijk hangt er daarom een hoger prijskaartje aan dan wanneer je thuis gaat opladen en de accu pas na 8 uur vol is.

  • Henry Peeters

    Ik schrok ook van de prijs bij fastned. Willen ze die stations écht gevuld krijgen dan zullen ze echt iets aan de prijs moeten doen.