Berkhof Automotive Manager van het Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

De vakjury, bestaande uit oud-winnaars Rob Oudshoorn (lid raad van bestuur Pon Holdings) en Norbert van den Eijnden (ceo Alphabet International), Michaël van Straalen (voorzitter MKB Nederland) en Oscar Kneppers (directeur Rockstart), koos voor Berkhof “omdat het een ondernemer is met creativiteit en lef. En zo iemand heeft de branche op dit moment nodig: iemand die opnieuw durft te beginnen en nadenkt over nieuwe mogelijkheden”.

Mandemakers
Een van de belangrijkste wapenfeiten van Berkhof is de overname van Directlease en J&T Autolease, waarmee hij met een totaal van 20 duizend leasecontracten in één klap een topspeler werd op de leasemarkt. “Dat Berkhof deze overname deed met keukengigant Mandemakers, toont aan dat hij out-of-de-box denkt”, aldus juryvoorzitter Michaël van Straalen.

De jury, die voor de beoordeling gebruik maakte van een door Heiwegen Executive en KPMG uitgevoerde management assessment, was ook onder de indruk van de prestatie van runner-up Verstoep. “Het merk Kia mag zich gelukkig prijzen met zo’n manager”, aldus Van Straalen. “Verstoep heeft oog voor het belang van de partners, medewerkers en het merk en weet deze met elkaar in harmonie te brengen.”

Berkhof liet in een eerste reactie weten dat hij `ontzettend blij en trots is` op deze titel.

Galadiner 
De prijsuitreiking vond plaats tijdens het tweejaarlijkse Automotive galadiner, dat werd gehouden in Bilderberg Résidence `t Speulderbos in Garderen. Het was de zesde keer dat de Automotive Manager van het Jaar verkiezing plaatsvond. De verkiezing wordt georganiseerd door Automotive. Innovam en Inmotiv zijn de hoofdsponsors. Subsponsors zijn KPMG, Heiwegen Executive, Nespresso en Bilderberg. 

Vorige winnaars:

  • 2003 Rob Oudshoorn
  • 2005 Victor Muller
  • 2007 Henk van der Kwast
  • 2009 Arjen de Jong
  • 2011 Norbert van den Eijnden
Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Berkhof Automotive Manager van het Jaar | Automotive Online

Berkhof Automotive Manager van het Jaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

De vakjury, bestaande uit oud-winnaars Rob Oudshoorn (lid raad van bestuur Pon Holdings) en Norbert van den Eijnden (ceo Alphabet International), Michaël van Straalen (voorzitter MKB Nederland) en Oscar Kneppers (directeur Rockstart), koos voor Berkhof “omdat het een ondernemer is met creativiteit en lef. En zo iemand heeft de branche op dit moment nodig: iemand die opnieuw durft te beginnen en nadenkt over nieuwe mogelijkheden”.

Mandemakers
Een van de belangrijkste wapenfeiten van Berkhof is de overname van Directlease en J&T Autolease, waarmee hij met een totaal van 20 duizend leasecontracten in één klap een topspeler werd op de leasemarkt. “Dat Berkhof deze overname deed met keukengigant Mandemakers, toont aan dat hij out-of-de-box denkt”, aldus juryvoorzitter Michaël van Straalen.

De jury, die voor de beoordeling gebruik maakte van een door Heiwegen Executive en KPMG uitgevoerde management assessment, was ook onder de indruk van de prestatie van runner-up Verstoep. “Het merk Kia mag zich gelukkig prijzen met zo’n manager”, aldus Van Straalen. “Verstoep heeft oog voor het belang van de partners, medewerkers en het merk en weet deze met elkaar in harmonie te brengen.”

Berkhof liet in een eerste reactie weten dat hij `ontzettend blij en trots is` op deze titel.

Galadiner 
De prijsuitreiking vond plaats tijdens het tweejaarlijkse Automotive galadiner, dat werd gehouden in Bilderberg Résidence `t Speulderbos in Garderen. Het was de zesde keer dat de Automotive Manager van het Jaar verkiezing plaatsvond. De verkiezing wordt georganiseerd door Automotive. Innovam en Inmotiv zijn de hoofdsponsors. Subsponsors zijn KPMG, Heiwegen Executive, Nespresso en Bilderberg. 

Vorige winnaars:

  • 2003 Rob Oudshoorn
  • 2005 Victor Muller
  • 2007 Henk van der Kwast
  • 2009 Arjen de Jong
  • 2011 Norbert van den Eijnden
Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.