ARN: Recyclingpercentage licht gestegen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van de 96,2% gerecycled materiaal is 83,1% gebruikt voor materiaalhergebruik. De rest is gerecycled door energieterugwinning (verbranding). Vanaf 2015 moet minstens 85% van het gewicht van autowrakken worden hergebruikt als materiaal of product. 

Break-even
Vorig jaar heeft ARN in Tiel de PST-fabriek in gebruik genomen wat moet helpen de doelstellingen te halen. Op dit moment draait er dagelijks één shift van acht uur. In de loop van dit jaar moet dat worden uitgebreid naar twee shifts. “Daarna zal de fabriek naar verwachting break-even draaien”, aldus ARN-directeur Arie de Jong. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.