Ginaf Nederland bepaalt nieuw productgamma

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Van Dusschoten

    Waardoor gaat een bedrijf Failliet, welke toch een doorstart kan maken met een chinese financier? Ginaf is een bedrijf waar Nederland trots op kan zijn!

  • Willem

    Zie niet hoe Ginaf op korte termijn verder kan zonder DAF. Bijna hun hele programma is gebaseerd op DAF componenten. Dat verander je niet even snel nog los van de vraag welk alternatief er is. De klanten verwachten niets anders, ook niet op lange termijn.