Dertien faillissementen autobranche Nederland in mei 2010

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • koos

  en Amtech……….

 • Hans

  Er was zo’n prachtige handel in oudere onderdelen, maar ja iedereen moest zo nodig het milieu extra belasten door een nieuwe auto te laten produceren en daarmee de oude weg gooien. Het verlies aan goede en makkelijk aan de tijd aanpasbare auto’s en materialen is groot en weegt niet op tegen die paar litertjes brandstofbesparing.

  Die autodealers doen mee aan deze vernietiging. Dat was dus voor velen uitstel van excecutie.

Dertien faillissementen autobranche Nederland in mei 2010 | Automotive Online

Dertien faillissementen autobranche Nederland in mei 2010

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • koos

  en Amtech……….

 • Hans

  Er was zo’n prachtige handel in oudere onderdelen, maar ja iedereen moest zo nodig het milieu extra belasten door een nieuwe auto te laten produceren en daarmee de oude weg gooien. Het verlies aan goede en makkelijk aan de tijd aanpasbare auto’s en materialen is groot en weegt niet op tegen die paar litertjes brandstofbesparing.

  Die autodealers doen mee aan deze vernietiging. Dat was dus voor velen uitstel van excecutie.