Uitspraak over bpm-afdracht door Hoge Raad

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • JP

  De overheid blijft toch de grootste…..

 • Barend Lambrechtsen

  Feitelijk onterecht. Bij een nieuwe auto wordt de BPM ook bepaald op de verkoopvraagprijs en niet de inkoopprijs bij Import. En de RestBPM is dus weer gerelateerd aan de bruto nieuwprijs. Ook nu zit er relatief veel restBPM in een incourante gebruikte auto.

 • d de bruin

  mooi nieuws, ik zou vorige maand een cl 500 invoeren van1-2002 taxatie waarde 14750,- bpm bedrag 3400euro, douane ging niet accoord ,en liet de cl hertaxeren , zij wilden 4650euro bpm, nu ga ik waarschijnlijk minder betalen,lachen ik heb de auto bij domeinengekocht voor10850 daarover debpm,wat zal hetzijn?2200????????

 • Albert Haak

  Ik heb net vorige week een Volvo XC90 ingevoerd. Dik BPM betalen, want bromsnor vond heel veel opties. Wat moet ik nu doen om geld terug te krijgen?