Tussenstand: minder AutoRAI-bezoekers dan verwacht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij de vorige editie van de AutoRAI stond de tussenstand na zes dagen op 180 duizend. Volgens Molenschot was er al rekening gehouden met een vermindering in de bezoekersaantallen. “Vanwege de crisis kopen momenteel minder consumenten een auto waardoor we al minder aandacht voor de beurs verwachtten. Bovendien hebben we deze editie geen avondopenstelling en hebben we een dag minder. Traditioneel trekken de bezoekersaantallen de tweede helft van de beurs aan. Ik verwacht dat de resterende dagen zo’n 65 procent van het totaal aantal bezoekers naar de AutoRAI komt.” De verwachte eindstand is minstens 270 duizend bezoekers.

Gisteren is er op de beurs een panelonderzoek gehouden naar de waardering van bezoekers. “Mensen die voor het eerst naar de AutoRAI kwamen, vonden het een fantastisch evenement. Ook blijkt dat de vrouwelijke bezoekers goed overweg kunnen met de nieuwe opstelling omdat het lekker overzichtelijk is”, aldus Molenshot. Alleen de veteranen onder de AutoRAI-bezoekers blijken nogal te moeten wennen aan het nieuwe concept.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Tussenstand: minder AutoRAI-bezoekers dan verwacht | Automotive Online

Tussenstand: minder AutoRAI-bezoekers dan verwacht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij de vorige editie van de AutoRAI stond de tussenstand na zes dagen op 180 duizend. Volgens Molenschot was er al rekening gehouden met een vermindering in de bezoekersaantallen. “Vanwege de crisis kopen momenteel minder consumenten een auto waardoor we al minder aandacht voor de beurs verwachtten. Bovendien hebben we deze editie geen avondopenstelling en hebben we een dag minder. Traditioneel trekken de bezoekersaantallen de tweede helft van de beurs aan. Ik verwacht dat de resterende dagen zo’n 65 procent van het totaal aantal bezoekers naar de AutoRAI komt.” De verwachte eindstand is minstens 270 duizend bezoekers.

Gisteren is er op de beurs een panelonderzoek gehouden naar de waardering van bezoekers. “Mensen die voor het eerst naar de AutoRAI kwamen, vonden het een fantastisch evenement. Ook blijkt dat de vrouwelijke bezoekers goed overweg kunnen met de nieuwe opstelling omdat het lekker overzichtelijk is”, aldus Molenshot. Alleen de veteranen onder de AutoRAI-bezoekers blijken nogal te moeten wennen aan het nieuwe concept.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.