‘Faillissementsgolf in 2009’

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens onderzoeker Robert Blom van Graydon is bij een economische neergang een stijging van de faillissementen met 5 à 6% normaal. De huidige abnormale toename komt volgens Blom doordat bedrijven te maken krijgen met zowel vraaguitval van klanten als banken die minder snel kredieten verlenen.

Het aantal faillissementen is momenteel vooral hoog bij de kleine ondernemers in onder meer de detailhandel, de autobranche en de logistiek. Blom verwacht in 2009 een domino-effect en een faillissementsgolf die een paar jaar zal aanhouden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.