Win de Pirelli-kalender 2009

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hoeveel nieuwe personenauto’s worden er in 2008 geregistreerd? U kunt dit jaar weer uw voorspelling aan ons doorgeven en zo kans maken op de exclusieve Pirelli-kalender. De foto`s voor de kalender zijn dit jaar gemaakt door Peter Beard in Afrika. Het thema is ditmaal: de bedreiging van moeder natuur. Olifanten spelen een hoofdrol in de verbeelding hiervan.

Meedoen aan de wedstrijd kan tot en met 15 december. De kalender gaat naar de persoon van wie de schatting het dichtst bij het werkelijke aantal registraties ligt. Als het winnende getal door meerdere mensen wordt genoemd, wint degene die zijn voorspelling als eerste deed. Per persoon mag er maar één voorspelling gedaan worden.

De uitslag wordt begin volgend jaar bekendgemaakt. Succes!

Vul hier uw schatting in.

Bekijk hier wat andere mensen voorspelden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.