Autobedrijven gaan slecht om met e-mails van klanten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Verder bleek dat meer dan een kwart van de vragen helemaal niet wordt beantwoord. En van alle gestelde vragen volgt in slechts 36% een ontvangstbevestiging. En als een vraag beantwoord wordt, is dat doorgaans binnen een of twee dagen.

Shopcontrol onderzocht de reactiesnelheid van bedrijven en instanties op het beantwoorden van emails. Ook werd klanten gevraagd de inhoudelijke reactie op hun vragen te beoordelen. In totaal werden er vijfhonderd mails gestuurd aan zorgverzekeraars, energieleveranciers, gemeenten, autobedrijven en reisbureaus.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.