Autotrack toont reviews van Klantenvertellen

Redactie Redactie
• Laatste update:

De occasionsite blijft daarnaast de reviews van Autobedrijf.tevreden.nl tonen. “61 procent van de klanten lezen online reviews voordat ze iets kopen. En 72 procent van de consumenten vertrouwen online reviews evenveel als persoonlijke aanbevelingen”, zegt Fréderique van de Poll, business unit manager van Autotrack in het persbericht. “Met het tonen van klantervaringen van Klantenvertellen aan onze bezoekers, spelen wij nog beter in op de huidige eisen en behoefte van de consumenten.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autotrack toont reviews van Klantenvertellen | Automotive Online

Autotrack toont reviews van Klantenvertellen

Redactie Redactie
• Laatste update:

De occasionsite blijft daarnaast de reviews van Autobedrijf.tevreden.nl tonen. “61 procent van de klanten lezen online reviews voordat ze iets kopen. En 72 procent van de consumenten vertrouwen online reviews evenveel als persoonlijke aanbevelingen”, zegt Fréderique van de Poll, business unit manager van Autotrack in het persbericht. “Met het tonen van klantervaringen van Klantenvertellen aan onze bezoekers, spelen wij nog beter in op de huidige eisen en behoefte van de consumenten.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.