Kovalainen rijdt tijdens Bavaria City Racing

Redactie Redactie
• Laatste update:

Robert Heilbron, een van de organisatoren van BCR, is in zijn nopjes met de komst van de coureur. “Kovalainen is stoer en heeft lef, termen die overeenkomen met ons evenement.” ING, dat naast sponsor van Renault F1 ook sponsor van BCR en de Racesalon (De racebeurs die aan het evenement vooraf gaat is) is, wil zich op het evenement manifesteren omdat Nederland zelf geen Formule 1 race kent waar het bedrijf bij kan uitpakken. “Met de deelname van Renault biedt ING aan alle Nederlandse autosportfans een unieke kans de top uit de Formule 1 van heel dichtbij te zien, te horen, te ruiken en aan te raken”, aldus het bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kovalainen rijdt tijdens Bavaria City Racing | Automotive Online

Kovalainen rijdt tijdens Bavaria City Racing

Redactie Redactie
• Laatste update:

Robert Heilbron, een van de organisatoren van BCR, is in zijn nopjes met de komst van de coureur. “Kovalainen is stoer en heeft lef, termen die overeenkomen met ons evenement.” ING, dat naast sponsor van Renault F1 ook sponsor van BCR en de Racesalon (De racebeurs die aan het evenement vooraf gaat is) is, wil zich op het evenement manifesteren omdat Nederland zelf geen Formule 1 race kent waar het bedrijf bij kan uitpakken. “Met de deelname van Renault biedt ING aan alle Nederlandse autosportfans een unieke kans de top uit de Formule 1 van heel dichtbij te zien, te horen, te ruiken en aan te raken”, aldus het bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.