Rolf Westgeest | Dealers, laat de klant niet verdwalen

Opinie • De toekomst bij alle retail, dus ook die van automotive retail, ligt bij Unified Commerce. Ofwel de offline- en online klantreis naadloos in elkaar over laten lopen. In het Nederlandse dealerlandschap ontbreekt het daar echter nog volledig aan, schrijft Automotive-columnist Rolf Westgeest. Hij doet in zijn column een poging om uit te leggen hoe de branche zich kan aanpassen. 
Rolf Westgeest Rolf Westgeest
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Rolf Westgeest
Rolf Westgeest

Rolf Westgeest is oprichter en eigenaar van Eurostocks (voorheen Exportwagen.eu en Webwinkelvoorauto’s.nl). Hij volgt voor Automotive alle ontwikkelingen in de online retail.

Rolf Westgeest | Dealers, laat de klant niet verdwalen | Automotive Online

Rolf Westgeest | Dealers, laat de klant niet verdwalen

Opinie • De toekomst bij alle retail, dus ook die van automotive retail, ligt bij Unified Commerce. Ofwel de offline- en online klantreis naadloos in elkaar over laten lopen. In het Nederlandse dealerlandschap ontbreekt het daar echter nog volledig aan, schrijft Automotive-columnist Rolf Westgeest. Hij doet in zijn column een poging om uit te leggen hoe de branche zich kan aanpassen. 
Rolf Westgeest Rolf Westgeest
• Laatste update:

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Rolf Westgeest
Rolf Westgeest

Rolf Westgeest is oprichter en eigenaar van Eurostocks (voorheen Exportwagen.eu en Webwinkelvoorauto’s.nl). Hij volgt voor Automotive alle ontwikkelingen in de online retail.