Auto1 opent occasion productiecentrum in België

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Het centrum in Ath moet in het vierde kwartaal gaan draaien (foto: Auto1)

Auto1 Group opent een eigen vestiging voor het verkoopklaar maken van occasions van Autohero in België. Het productiecentrum krijgt een capaciteit van 18,5 duizend voertuigen per jaar en kan werk bieden aan meer dan 200 mensen. Dit meldt het bedrijf in een persbericht.

De Duitse groep heeft een huurovereenkomst getekend voor een gebouw van 50 duizend vierkante meter in het Wallonische Ath op ongeveer vijftig kilometer van Brussel. “Het productiecentrum in Ath stelt ons in staat ideale omstandigheden te creëren voor Autohero in België, waardoor we onze klanten aanzienlijk meer voertuigen van uitstekende kwaliteit kunnen aanbieden.” vertelt Christian Bertermann, ceo en co-founder of Auto1 Group.

Het centrum in Ath moet in het vierde kwartaal gaan draaien. De nieuwe locatie is goed verbonden met de meeste Auto1 inkoop vestigingen in België waardoor er efficiënte logistieke routes ontstaan. Ath is het zevende productiecentrum voor Autohero in minder dan een jaar tijd. De totale capaciteit komt daarmee op 132 duizend gebruikte voertuigen per jaar.

Auto1 opent occasion productiecentrum in België | Automotive Online

Auto1 opent occasion productiecentrum in België

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Het centrum in Ath moet in het vierde kwartaal gaan draaien (foto: Auto1)

Auto1 Group opent een eigen vestiging voor het verkoopklaar maken van occasions van Autohero in België. Het productiecentrum krijgt een capaciteit van 18,5 duizend voertuigen per jaar en kan werk bieden aan meer dan 200 mensen. Dit meldt het bedrijf in een persbericht.

De Duitse groep heeft een huurovereenkomst getekend voor een gebouw van 50 duizend vierkante meter in het Wallonische Ath op ongeveer vijftig kilometer van Brussel. “Het productiecentrum in Ath stelt ons in staat ideale omstandigheden te creëren voor Autohero in België, waardoor we onze klanten aanzienlijk meer voertuigen van uitstekende kwaliteit kunnen aanbieden.” vertelt Christian Bertermann, ceo en co-founder of Auto1 Group.

Het centrum in Ath moet in het vierde kwartaal gaan draaien. De nieuwe locatie is goed verbonden met de meeste Auto1 inkoop vestigingen in België waardoor er efficiënte logistieke routes ontstaan. Ath is het zevende productiecentrum voor Autohero in minder dan een jaar tijd. De totale capaciteit komt daarmee op 132 duizend gebruikte voertuigen per jaar.