Auto Huiskes koopt Van Zummeren in Schaijk

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Mark van Zummeren (links) en Bas Huiskes. (Foto: Huiskes)

Dealerholding Auto Huiskes heeft Autobedrijf Van Zummeren in Schaijk overgenomen. Dat melden beide bedrijven aan Automotive. Alle medewerkers blijven in dienst van het bedrijf, dat verder gaat als lid van garageformule Carprof. Van Zummeren was in het verleden Hyundai- en Fiat-dealer. Het bedrijf was in handen van Mark van Zummeren en zijn zoon Paul. Die laatste blijft binnen het bedrijf actief.

Auto Huiskes groeide in de afgelopen jaren uit tot een dealerholding die vanuit drie vestigingen in de regio Oss de merken Kia, Suzuki en Mitsubishi voert. “Door deze overname vergroten we ons werkgebied”, zegt dga Bas Huiskes. “We gaan verder onder het label Carprof en richten ons in Schaijk op de universele markt. Daarnaast voegen we door de overname het onderhoud van campers en bedrijfswagens toe, wat voor ons een nieuwe markt is. Door deze overname worden we nog meer een mobiliteitspartner voor klanten in de regio en zo wapenen we ons tegen de veranderende markt.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Auto Huiskes koopt Van Zummeren in Schaijk | Automotive Online

Auto Huiskes koopt Van Zummeren in Schaijk

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Mark van Zummeren (links) en Bas Huiskes. (Foto: Huiskes)

Dealerholding Auto Huiskes heeft Autobedrijf Van Zummeren in Schaijk overgenomen. Dat melden beide bedrijven aan Automotive. Alle medewerkers blijven in dienst van het bedrijf, dat verder gaat als lid van garageformule Carprof. Van Zummeren was in het verleden Hyundai- en Fiat-dealer. Het bedrijf was in handen van Mark van Zummeren en zijn zoon Paul. Die laatste blijft binnen het bedrijf actief.

Auto Huiskes groeide in de afgelopen jaren uit tot een dealerholding die vanuit drie vestigingen in de regio Oss de merken Kia, Suzuki en Mitsubishi voert. “Door deze overname vergroten we ons werkgebied”, zegt dga Bas Huiskes. “We gaan verder onder het label Carprof en richten ons in Schaijk op de universele markt. Daarnaast voegen we door de overname het onderhoud van campers en bedrijfswagens toe, wat voor ons een nieuwe markt is. Door deze overname worden we nog meer een mobiliteitspartner voor klanten in de regio en zo wapenen we ons tegen de veranderende markt.”

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.