Bemmelse Automarkt in zee met VDC

Redactie Redactie
• Laatste update:

In mei liet de BAU al weten niet naar Beverwijk te willen.

De Gemeente Utrecht wees de Beverwijkse Bazaar aan als opvolger van de automarkt op het Veemarkt Complex dat binnenkort zal sluiten. VWE is momenteel nog de provider in Utrecht en gaat straks de automarkt in Beverwijk organiseren. 

Kwaliteit evenaren
Michel Schaay, directeur van VDC, is tevreden over de voorgenomen samenwerking met BAU. Hij is niet van plan de dienstverlening aan de automarkt anders aan te pakken dan VWE. “VWE is een gerenommeerde organisatie. Wij hebben ons als doel gesteld de kwaliteit minstens te evenaren en de overgang van de dienstverlening vlekkeloos te laten verlopen.” VDC bestaat drie jaar en is daarmee de jongste RDW-provider. 

Schaay ziet de samenwerking met vertrouwen tegemoet, ook al is het doorgaan van de automarkt in Bemmel nog steeds niet zeker. Op 15 december moet de Gemeenteraad van Bemmel hierover stemmen. “Het zou me verbazen als het geen doorgang zou vinden”, aldus Schaay. 

In september was VDC in het nieuws omdat het een samenwerking had gesloten met A2SP voor import- en exportactiviteiten. Schaay zegt nu ook in A2SP in gesprek te zijn over samenwerking op de automarkt. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Bemmelse Automarkt in zee met VDC | Automotive Online

Bemmelse Automarkt in zee met VDC

Redactie Redactie
• Laatste update:

In mei liet de BAU al weten niet naar Beverwijk te willen.

De Gemeente Utrecht wees de Beverwijkse Bazaar aan als opvolger van de automarkt op het Veemarkt Complex dat binnenkort zal sluiten. VWE is momenteel nog de provider in Utrecht en gaat straks de automarkt in Beverwijk organiseren. 

Kwaliteit evenaren
Michel Schaay, directeur van VDC, is tevreden over de voorgenomen samenwerking met BAU. Hij is niet van plan de dienstverlening aan de automarkt anders aan te pakken dan VWE. “VWE is een gerenommeerde organisatie. Wij hebben ons als doel gesteld de kwaliteit minstens te evenaren en de overgang van de dienstverlening vlekkeloos te laten verlopen.” VDC bestaat drie jaar en is daarmee de jongste RDW-provider. 

Schaay ziet de samenwerking met vertrouwen tegemoet, ook al is het doorgaan van de automarkt in Bemmel nog steeds niet zeker. Op 15 december moet de Gemeenteraad van Bemmel hierover stemmen. “Het zou me verbazen als het geen doorgang zou vinden”, aldus Schaay. 

In september was VDC in het nieuws omdat het een samenwerking had gesloten met A2SP voor import- en exportactiviteiten. Schaay zegt nu ook in A2SP in gesprek te zijn over samenwerking op de automarkt. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.