Rhenoy en Real Garant in occasiongarantie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Approved Green is onderdeel van onderdelen- en revisiebedrijf Rhenoy Groep. Rhenoy sluit garagebedrijven aan op Green Garant en levert de eigen Approved Green-onderdelen die gebruikt worden voor een deel van de garantiewerkzaamheden.

Tijdens de vakbeurs Autoprofessioneel in Hardenberg, die deze week plaatsvindt, lanceren Real Garant verzekeringen en Rhenoy het nieuwe product.

Landelijk netwerk
Green Garant is een garantieproduct voor occasions (en nieuwe auto’s). Consumenten die een occasion kopen kunnen deze bij een – nu in opbouw zijnde – landelijk netwerk van garagebedrijven laten keuren. Bij goedkeur kan de klant de auto verzekeren voor een periode van 6 tot 12 maanden. Na deze periode wordt de auto opnieuw gekeurd – of de garage biedt dit aan samen met apk/onderhoud – en kan de garantie opnieuw worden afgesloten. 

Door het gebruik van onderdelen van de Approved Green-revisielijn van Rhenoy zou Green Garant goedkoper en milieuvriendelijker zijn dan vergelijkbare producten. Het garagebedrijf koopt, indien leverbaar, Approved Green-onderdelen, voor alle andere onderdelen geldt vrijheid van inkoop.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Rhenoy en Real Garant in occasiongarantie | Automotive Online

Rhenoy en Real Garant in occasiongarantie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Approved Green is onderdeel van onderdelen- en revisiebedrijf Rhenoy Groep. Rhenoy sluit garagebedrijven aan op Green Garant en levert de eigen Approved Green-onderdelen die gebruikt worden voor een deel van de garantiewerkzaamheden.

Tijdens de vakbeurs Autoprofessioneel in Hardenberg, die deze week plaatsvindt, lanceren Real Garant verzekeringen en Rhenoy het nieuwe product.

Landelijk netwerk
Green Garant is een garantieproduct voor occasions (en nieuwe auto’s). Consumenten die een occasion kopen kunnen deze bij een – nu in opbouw zijnde – landelijk netwerk van garagebedrijven laten keuren. Bij goedkeur kan de klant de auto verzekeren voor een periode van 6 tot 12 maanden. Na deze periode wordt de auto opnieuw gekeurd – of de garage biedt dit aan samen met apk/onderhoud – en kan de garantie opnieuw worden afgesloten. 

Door het gebruik van onderdelen van de Approved Green-revisielijn van Rhenoy zou Green Garant goedkoper en milieuvriendelijker zijn dan vergelijkbare producten. Het garagebedrijf koopt, indien leverbaar, Approved Green-onderdelen, voor alle andere onderdelen geldt vrijheid van inkoop.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.