Succesvol Concours d’elegance naar voorjaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

50 Alfa`s verkocht
Ook de merkvertegenwoordigers die aanwezig waren tonen zich tevreden. “In twee dagen tijd hebben wij zo’n 4000 gasten ontvangen”, zegt Hans Vervoorn van Fiat Groep Nederland. “Er zijn vierhonderd proefritten met de nieuwe Giulietta gemaakt en hebben we 50 auto’s verkocht. Beter kan gewoon niet.”

Pebble Beach
Ondanks het succes wil Nijmeijers de volgende editie van het concours over twee jaar in het voorjaar houden. “Met Goodwood en Pebble Beach zijn er veel auto-evenementen in dezelfde periode. We gaan daarom verhuizen naar juni, dat geeft ons de mogelijkheid om de auto’s naar een nog hoger niveau te tillen. Wereldklasse in Apeldoorn, zou dat niet geweldig zijn?”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Succesvol Concours d’elegance naar voorjaar | Automotive Online

Succesvol Concours d’elegance naar voorjaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

50 Alfa`s verkocht
Ook de merkvertegenwoordigers die aanwezig waren tonen zich tevreden. “In twee dagen tijd hebben wij zo’n 4000 gasten ontvangen”, zegt Hans Vervoorn van Fiat Groep Nederland. “Er zijn vierhonderd proefritten met de nieuwe Giulietta gemaakt en hebben we 50 auto’s verkocht. Beter kan gewoon niet.”

Pebble Beach
Ondanks het succes wil Nijmeijers de volgende editie van het concours over twee jaar in het voorjaar houden. “Met Goodwood en Pebble Beach zijn er veel auto-evenementen in dezelfde periode. We gaan daarom verhuizen naar juni, dat geeft ons de mogelijkheid om de auto’s naar een nog hoger niveau te tillen. Wereldklasse in Apeldoorn, zou dat niet geweldig zijn?”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.