Janssen Van Kouwen verwerft Stellantis-merken in Almere

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Broekhuis blijft vanuit het huidige Peugeot-pand dealer van Hyundai, Mitsubishi en Carver (foto: Broekhuis)

Janssen Van Kouwen Automotive neemt de dealeractiviteiten van de merken Peugeot, Fiat, Jeep en Alfa Romeo in Almere over van Broekhuis. De overgang vindt plaats per 1 januari 2023, meldt Broekhuis Holding. Bij deze overname zijn alle medewerkers betrokken die werken in het Broekhuis-pand aan de Palmpolstraat.

De overname maakt deel uit van de netwerkstrategie van Stellantis. Janssen Van Kouwen is aangewezen als dealer in Almere voor alle Stellantis merken. Recent al nam Janssen Van Kouwen de Citroën-activiteiten over van Wensink. Per 1 juni 2023 wordt ook Opel aan het portfolio toegevoegd.

Eerder dit jaar deed Broekhuis een aantal overnames in het kader van de herziening van het Stellantis-netwerk, namelijk de Autopalace Groep, Opel Kamp Hengelo, De Snipperling Apeldoorn (Fiat/Jeep) en de Versteeg Buurman-vestigingen in Ede, Wageningen en Veenendaal.Lees hier: Ook binnen het management van Stellantis vindt een shuffle plaats.

Broekhuis blijft in Almere actief als officieel dealer van Hyundai, Mitsubishi en Carver vanuit het vrijkomende Peugeot-pand aan De Strubbenweg.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Janssen Van Kouwen verwerft Stellantis-merken in Almere | Automotive Online

Janssen Van Kouwen verwerft Stellantis-merken in Almere

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Broekhuis blijft vanuit het huidige Peugeot-pand dealer van Hyundai, Mitsubishi en Carver (foto: Broekhuis)

Janssen Van Kouwen Automotive neemt de dealeractiviteiten van de merken Peugeot, Fiat, Jeep en Alfa Romeo in Almere over van Broekhuis. De overgang vindt plaats per 1 januari 2023, meldt Broekhuis Holding. Bij deze overname zijn alle medewerkers betrokken die werken in het Broekhuis-pand aan de Palmpolstraat.

De overname maakt deel uit van de netwerkstrategie van Stellantis. Janssen Van Kouwen is aangewezen als dealer in Almere voor alle Stellantis merken. Recent al nam Janssen Van Kouwen de Citroën-activiteiten over van Wensink. Per 1 juni 2023 wordt ook Opel aan het portfolio toegevoegd.

Eerder dit jaar deed Broekhuis een aantal overnames in het kader van de herziening van het Stellantis-netwerk, namelijk de Autopalace Groep, Opel Kamp Hengelo, De Snipperling Apeldoorn (Fiat/Jeep) en de Versteeg Buurman-vestigingen in Ede, Wageningen en Veenendaal.Lees hier: Ook binnen het management van Stellantis vindt een shuffle plaats.

Broekhuis blijft in Almere actief als officieel dealer van Hyundai, Mitsubishi en Carver vanuit het vrijkomende Peugeot-pand aan De Strubbenweg.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.