Welling Autobedrijven opent twee nieuwe vestigingen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt het bedrijf aan Automotive.

Welling nam eerder dit jaar het pand en dealerschap van Peugeot-dealer Van der Cruijs in Maastricht over. Welling gaat met Peugeot verder in het pand van Van der Cruijs en voegt daar ook Hyundai toe. Welling neemt in Zuid-Limburg het Hyundai-dealercontract over van Hensgens, dat een van de tien dealers is van wie het Hyundai-contract in maart afliep.

Volgens dga Bram Dieteren is het na deze twee uitbreidingen wel even klaar. “We breiden nu fors uit en hebben nu mooie aaneengeschakelde rayons. In het komende jaar richten we ons op het optimaliseren van de activiteiten.”

Welling heeft al vestigingen in Beek en Heerlen. Het bedrijf voert de merken Mazda, Peugeot, Hyundai, Suzuki en Mitsubishi. In totaal werken er een kleine zeventig mensen bij het bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.