John Stroeken commercieel directeur Welling Autobedrijven

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
John Stroeken

John Stroeken gaat bij dealerholding Welling Autobedrijven als commercieel directeur. Dat meldt dga Bram Dieteren. “Ik heb het er altijd zelf bij gedaan maar vanwege de groei van ons bedrijf is dit het juiste moment om het managementteam uit te breiden met een commercieel directeur”, vertelt Dieteren aan Automotive. 

Stroeken was de afgelopen twee jaar directeur van Ford-dealerholding Bogman

Welling heeft zeven vestigingen in Zuid-Limburg.In vestigingen in Maastricht, Heerlen en Sittard voert het de merken Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai en Suzuki. Welling Autobedrijven staat op nummer 53 in de Automotive Dealerholding top 60.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

John Stroeken commercieel directeur Welling Autobedrijven | Automotive Online

John Stroeken commercieel directeur Welling Autobedrijven

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
John Stroeken

John Stroeken gaat bij dealerholding Welling Autobedrijven als commercieel directeur. Dat meldt dga Bram Dieteren. “Ik heb het er altijd zelf bij gedaan maar vanwege de groei van ons bedrijf is dit het juiste moment om het managementteam uit te breiden met een commercieel directeur”, vertelt Dieteren aan Automotive. 

Stroeken was de afgelopen twee jaar directeur van Ford-dealerholding Bogman

Welling heeft zeven vestigingen in Zuid-Limburg.In vestigingen in Maastricht, Heerlen en Sittard voert het de merken Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai en Suzuki. Welling Autobedrijven staat op nummer 53 in de Automotive Dealerholding top 60.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.