Eerste Limburgse Tesla-dealer naast designer outlet in Roermond

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Tesla zal vanaf eind dit jaar ook worden verkocht in een nieuwe vestiging in Roermond. (Foto: Shutterstock)

Ondernemer Frank van Iersel heeft zijn Dealer Car Outlet-bedrijfspand verhuurd aan Tesla, zo bevestigt Van Iersel aan Automotive naar aanleiding van berichten in de regionale media. Van Iersel gaat er verder inhoudelijk niet op in. Per 1 juni sluit Dealer Car Outlet zijn deuren en wordt gestart met de verbouwing van het pand. De activiteiten van Dealer Car Outlet worden overgenomen door Multi Auto Someren.

Tesla telt op dit moment 9 vestigingen in ons land, onder andere in Den Haag, Amsterdam, Groningen en Rotterdam. Eindhoven en Tilburg zijn de meest zuidelijk gelegen vestigingen. De Tesla-vestiging in Roermond ligt pal naast de Designer Outlet, die naar eigen zeggen jaarlijks zo’n 8 miljoen bezoekers trekt.

De verwachting is dat de verbouwing van het pand tot het einde van het jaar zal duren. Het gaat om een full service Tesla-vestiging waar behalve de verkoop, ook de aftersales wordt gedaan en een delivery center wordt ingericht. De Tesla Model 3 was in maart de meest geregistreerde auto in Europa.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Eerste Limburgse Tesla-dealer naast designer outlet in Roermond | Automotive Online

Eerste Limburgse Tesla-dealer naast designer outlet in Roermond

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Tesla zal vanaf eind dit jaar ook worden verkocht in een nieuwe vestiging in Roermond. (Foto: Shutterstock)

Ondernemer Frank van Iersel heeft zijn Dealer Car Outlet-bedrijfspand verhuurd aan Tesla, zo bevestigt Van Iersel aan Automotive naar aanleiding van berichten in de regionale media. Van Iersel gaat er verder inhoudelijk niet op in. Per 1 juni sluit Dealer Car Outlet zijn deuren en wordt gestart met de verbouwing van het pand. De activiteiten van Dealer Car Outlet worden overgenomen door Multi Auto Someren.

Tesla telt op dit moment 9 vestigingen in ons land, onder andere in Den Haag, Amsterdam, Groningen en Rotterdam. Eindhoven en Tilburg zijn de meest zuidelijk gelegen vestigingen. De Tesla-vestiging in Roermond ligt pal naast de Designer Outlet, die naar eigen zeggen jaarlijks zo’n 8 miljoen bezoekers trekt.

De verwachting is dat de verbouwing van het pand tot het einde van het jaar zal duren. Het gaat om een full service Tesla-vestiging waar behalve de verkoop, ook de aftersales wordt gedaan en een delivery center wordt ingericht. De Tesla Model 3 was in maart de meest geregistreerde auto in Europa.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.