BMW-dealer Renova opent nieuwe vestiging Tilburg, voegt Mini toe

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Op 29 november openen de deuren. (Foto: Renova)

BMW- en Mini-dealer Renova opent maandag de deuren van zijn nieuwe vestiging in Tilburg, In de nieuwe vestiging voegt het bedrijf ook Mini toe. Dat meldt het aan Automotive. Renova was tot 2002 al Mini-dealer in Tilburg.

In 2014 lag het plan voor de nieuwbouw er al, maar als gevolg van enkele procedures duurde het tot vorig jaar voor er begonnen kon worden met bouwen. 

Renova kocht vorig jaar de BMW- en Mini-activiteiten van Zwartepoorte en begin dit jaar werd het dealer van M Motorsport, de autosport-activiteiten van de fabrikant.

Renova draait dit jaar een omzet van circa 200 miljoen euro. Vanuit de vijf vestigingen van het bedrijf verkoopt het jaarlijks ruim tweeduizend nieuwe BMW’s en Mini’s. Het bedrijf staat op plek 35 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

BMW-dealer Renova opent nieuwe vestiging Tilburg, voegt Mini toe | Automotive Online

BMW-dealer Renova opent nieuwe vestiging Tilburg, voegt Mini toe

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Op 29 november openen de deuren. (Foto: Renova)

BMW- en Mini-dealer Renova opent maandag de deuren van zijn nieuwe vestiging in Tilburg, In de nieuwe vestiging voegt het bedrijf ook Mini toe. Dat meldt het aan Automotive. Renova was tot 2002 al Mini-dealer in Tilburg.

In 2014 lag het plan voor de nieuwbouw er al, maar als gevolg van enkele procedures duurde het tot vorig jaar voor er begonnen kon worden met bouwen. 

Renova kocht vorig jaar de BMW- en Mini-activiteiten van Zwartepoorte en begin dit jaar werd het dealer van M Motorsport, de autosport-activiteiten van de fabrikant.

Renova draait dit jaar een omzet van circa 200 miljoen euro. Vanuit de vijf vestigingen van het bedrijf verkoopt het jaarlijks ruim tweeduizend nieuwe BMW’s en Mini’s. Het bedrijf staat op plek 35 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.