Pon standaardiseert kortingsadvies voor onderhoud oudere auto’s

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Pon

Importeur Pon heeft zijn kortingsprogramma’s voor auto’s van 5 jaar en ouder gestandaardiseerd. Er wordt nu bij deze programma’s 15 procent korting gegeven op de onderhoudsprijzen. Zo wil de importeur concurreren met het universele kanaal. Dat meldt Pon. Vorig jaar werd de garantietermijn verlengd naar 4 jaar.

Het gaat om de labels Economy Service (voor VW, VW Bedrijfswagens, Skoda en Seat) en Audi Lifetime Service. Daaronder vielen tot nu toe een reeks aan verschillende voordeelprogramma’s. Nu geldt dat de programma’s gelden voor alle auto’s vanaf 5 jaar en dat de korting vastgezet is op 15 procent. Het gaat om kortingen op de onderhoudsadviesprijzen én aanvullende werkzaamheden die tijdens een servicebeurt worden uitgevoerd.

Voor reparaties maken de Volkswagen Groep-merken gebruik van originele onderdelen, meldt Pon. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Pon standaardiseert kortingsadvies voor onderhoud oudere auto’s | Automotive Online

Pon standaardiseert kortingsadvies voor onderhoud oudere auto’s

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Pon

Importeur Pon heeft zijn kortingsprogramma’s voor auto’s van 5 jaar en ouder gestandaardiseerd. Er wordt nu bij deze programma’s 15 procent korting gegeven op de onderhoudsprijzen. Zo wil de importeur concurreren met het universele kanaal. Dat meldt Pon. Vorig jaar werd de garantietermijn verlengd naar 4 jaar.

Het gaat om de labels Economy Service (voor VW, VW Bedrijfswagens, Skoda en Seat) en Audi Lifetime Service. Daaronder vielen tot nu toe een reeks aan verschillende voordeelprogramma’s. Nu geldt dat de programma’s gelden voor alle auto’s vanaf 5 jaar en dat de korting vastgezet is op 15 procent. Het gaat om kortingen op de onderhoudsadviesprijzen én aanvullende werkzaamheden die tijdens een servicebeurt worden uitgevoerd.

Voor reparaties maken de Volkswagen Groep-merken gebruik van originele onderdelen, meldt Pon. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.