Eerste uitzending Studio Automotive: Dealers en importeurs op gespannen voet

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Vanmiddag om 16.00 uur is de eerste uitzending van Studio Automotive, hét videojournaal over de belangrijkste ontwikkelingen in de autobranche. Vanmiddag te gast: Pieter Gabriëls, voorheen werkzaam op directieniveau bij diverse automerkorganisaties en tegenwoordig adviseur en Bart Kuijpers (adjunct-hoofdredacteur Automotive).

Zij bespreken onder leiding van talkshowhost Luberto van Buiten (hoofdredacteur Automotive) de ontwikkelingen in het merkkanaal. Netwerksaneringen, agentuurmodellen en online verkoop: ze leiden tot spanning in de bedrijfskolom fabrikant-importeur-dealer.

Verder in de uitzending:

  • Jeroen van de Braak, sectiemanager Aftermarket bij RAI Vereniging, over een nieuw dataplatform dat moet voorkomen dat autofabrikanten almachtig worden op de markt van autodata;
  • Arnold Koopmans, juridisch adviseur en bestuurslid bij Cecra, over de impact van een Nederlandse én Oostenrijkse rechtszaak op de relatie tussen dealer en importeur.

De uitzending is hieronder te volgen, maar ook via de homepage van Automotive-online.nl en LinkedIn.

 
Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Eerste uitzending Studio Automotive: Dealers en importeurs op gespannen voet | Automotive Online

Eerste uitzending Studio Automotive: Dealers en importeurs op gespannen voet

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Vanmiddag om 16.00 uur is de eerste uitzending van Studio Automotive, hét videojournaal over de belangrijkste ontwikkelingen in de autobranche. Vanmiddag te gast: Pieter Gabriëls, voorheen werkzaam op directieniveau bij diverse automerkorganisaties en tegenwoordig adviseur en Bart Kuijpers (adjunct-hoofdredacteur Automotive).

Zij bespreken onder leiding van talkshowhost Luberto van Buiten (hoofdredacteur Automotive) de ontwikkelingen in het merkkanaal. Netwerksaneringen, agentuurmodellen en online verkoop: ze leiden tot spanning in de bedrijfskolom fabrikant-importeur-dealer.

Verder in de uitzending:

  • Jeroen van de Braak, sectiemanager Aftermarket bij RAI Vereniging, over een nieuw dataplatform dat moet voorkomen dat autofabrikanten almachtig worden op de markt van autodata;
  • Arnold Koopmans, juridisch adviseur en bestuurslid bij Cecra, over de impact van een Nederlandse én Oostenrijkse rechtszaak op de relatie tussen dealer en importeur.

De uitzending is hieronder te volgen, maar ook via de homepage van Automotive-online.nl en LinkedIn.

 
Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.