Accountant Johan Berkouwer: ‘Dealers hebben weinig te klagen over 2020’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Hoe denken de Nederlandse autodealers dat de consolidatie zich verder zal voltrekken? Wat zijn hun investeringsplannen? Hoe is het gesteld met de financiële gezondheid van de dealerbedrijven? Op basis van een analyse van de jaarverslagen en de Automotive Dealerenquête, sprak Automotive-hoofdredacteur Luberto van Buiten met accountant Johan Berkouwer van Van Ree Accountants in een livestream over de stand van zaken in dealerland. De enquête en de gezondheidstest zijn onderdeel van de onlangs gepresenteerde Dealerholding Top 60.

De Livestream is hieronder terug te zien, of op Youtube:

De Top 60 is mede mogelijk gemaakt door de partners van het Automotive Dealerholdingseminar.

sponsorbalk dhs2021

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Accountant Johan Berkouwer: ‘Dealers hebben weinig te klagen over 2020’ | Automotive Online

Accountant Johan Berkouwer: ‘Dealers hebben weinig te klagen over 2020’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Hoe denken de Nederlandse autodealers dat de consolidatie zich verder zal voltrekken? Wat zijn hun investeringsplannen? Hoe is het gesteld met de financiële gezondheid van de dealerbedrijven? Op basis van een analyse van de jaarverslagen en de Automotive Dealerenquête, sprak Automotive-hoofdredacteur Luberto van Buiten met accountant Johan Berkouwer van Van Ree Accountants in een livestream over de stand van zaken in dealerland. De enquête en de gezondheidstest zijn onderdeel van de onlangs gepresenteerde Dealerholding Top 60.

De Livestream is hieronder terug te zien, of op Youtube:

De Top 60 is mede mogelijk gemaakt door de partners van het Automotive Dealerholdingseminar.

sponsorbalk dhs2021

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.