Louwman koopt Rotterdamse Toyota-dealers

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Louwman

Louwman Group neemt met ingang van deze maand de activiteiten van de Toyota-dealers Goosen & Polderman in Rotterdam Spaanse Polder en Spiering & Pluym in Rotterdam Ommoord over. Dat meldt het bedrijf vandaag.

De Toyota-dealeractiviteiten worden door Louwman Dealer Group gecontinueerd in de vestiging Spaanse Polder onder de naam Louwman Rotterdam-Noord.

“Met de overname van beide Rotterdamse Toyota dealers en het samenvoegen van hun dealeractiviteiten in het pand van Goosen & Polderman zet Louwman een volgende stap in het efficiënter maken van het Toyota-dealernetwerk in de stadsregio Rotterdam”, schrijft het bedrijf.

Vorig jaar voegde Louwman dealerbedrijven in Poortugaal, Ridderkerk, Rotterdam-Zuid en Oud‑Beijerland samen in een nieuw onderkomen in Rotterdam-Zuid.

Louwman Dealer Group staat op plek 5 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Spiering & Pluym gaat vanuit zijn eigen pand verder als universele garage. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Louwman koopt Rotterdamse Toyota-dealers | Automotive Online

Louwman koopt Rotterdamse Toyota-dealers

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Louwman

Louwman Group neemt met ingang van deze maand de activiteiten van de Toyota-dealers Goosen & Polderman in Rotterdam Spaanse Polder en Spiering & Pluym in Rotterdam Ommoord over. Dat meldt het bedrijf vandaag.

De Toyota-dealeractiviteiten worden door Louwman Dealer Group gecontinueerd in de vestiging Spaanse Polder onder de naam Louwman Rotterdam-Noord.

“Met de overname van beide Rotterdamse Toyota dealers en het samenvoegen van hun dealeractiviteiten in het pand van Goosen & Polderman zet Louwman een volgende stap in het efficiënter maken van het Toyota-dealernetwerk in de stadsregio Rotterdam”, schrijft het bedrijf.

Vorig jaar voegde Louwman dealerbedrijven in Poortugaal, Ridderkerk, Rotterdam-Zuid en Oud‑Beijerland samen in een nieuw onderkomen in Rotterdam-Zuid.

Louwman Dealer Group staat op plek 5 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Spiering & Pluym gaat vanuit zijn eigen pand verder als universele garage. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.