Mercedes-Benz dealer Gomes bouwt nieuwe vestiging op Green Park Aalsmeer

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Van links naar rechts Peter Gomes (dga Gomes), Flip Janssen (directeur Trucks Gomes), Dick van der Harst (directeur Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling) en Jacco Biemond (directeur Starsholding) op de kavel waar de nieuwe vestiging van Gomes Noord-Holland gebouwd gaat worden. (Foto: Gomes Noord-Holland)

Mercedes-Benz dealer Gomes Noord-Holland laat een nieuwe vestiging bouwen op Green Park Aalsmeer. Op het bedrijfskavel van 14.900 m2 realiseert de dealer een bedrijfspand voor sales- en aftersalesactiviteiten van bestelwagens en trucks. Dat meldt Gomes in een persbericht.

Het familiebedrijf telt momenteel 11 vestigingen in geheel Noord-Holland voor personenwagens, bestelwagens en trucks. Gomes nam in 2018 collega-dealer Biemond & Van Wijk over.

De bouw gaat in oktober van start en moet in het tweede kwartaal van 2021 gereed zijn. Volgens Peter Gomes, algemeen directeur, ligt de toekomstige vestiging op een strategische plek tussen de bloemenveiling in Aalsmeer en luchthaven Schiphol.

Onder één dak

In de nieuwe vestiging komt het volledige dienstenpakket voor bestelwagens en trucks samen onder één dak. De werkplaatsen voor bestelwagens en trucks worden ingericht met de nieuwste apparatuur en techniek. Volgens Gomes Noord-Holland is het bedrijfspand goed voorbereid op de toekomst. Peter Gomes geeft aan dat de nieuwe vestiging voldoet aan de standaard die Mercedes-Benz wereldwijd stelt. “Het nieuwe pand zal volledig in deze huisstijl worden gebouwd en dat is goed voor de herkenbaarheid.” De nieuwbouw is wat de algemeen directeur betreft een mooie stap richting de toekomst. “Ondanks de onzekere periode willen wij blijven investeren en dat doen we mede door de bouw van dit nieuwe pand.”

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.