Rutten bouwt Volvo-pand in Echt

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Artist impression van het nieuwe pand. (Afbeelding: Rutten)

Volvo-dealer Rutten bouwt een nieuwe dealervestiging in Echt (Limburg). Dat meldt directeur Harold Rutten aan Automotive. De vestiging vervangt de vestigingen in Roermond en Weert. “Deze vestigingen waren aan vernieuwing toe. Omdat we te maken hebben met verouderde panden brengt dit veel kosten met zich mee”, zegt Rutten. Het pand komt op een zichtlocatie bij de splitsing A2 / A73.

Op de nieuwe locatie gaat Rutten onder meer Volvo Personal Service introduceren, waarbij de monteur een centrale rol krijgt. “Het is voor ons een belangrijke stap waarbij we vol investeren in de toekomst.”

De bouw start volgende maand. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Rutten bouwt Volvo-pand in Echt | Automotive Online

Rutten bouwt Volvo-pand in Echt

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Artist impression van het nieuwe pand. (Afbeelding: Rutten)

Volvo-dealer Rutten bouwt een nieuwe dealervestiging in Echt (Limburg). Dat meldt directeur Harold Rutten aan Automotive. De vestiging vervangt de vestigingen in Roermond en Weert. “Deze vestigingen waren aan vernieuwing toe. Omdat we te maken hebben met verouderde panden brengt dit veel kosten met zich mee”, zegt Rutten. Het pand komt op een zichtlocatie bij de splitsing A2 / A73.

Op de nieuwe locatie gaat Rutten onder meer Volvo Personal Service introduceren, waarbij de monteur een centrale rol krijgt. “Het is voor ons een belangrijke stap waarbij we vol investeren in de toekomst.”

De bouw start volgende maand. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.