Louwman sluit dealervestiging Oisterwijk

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
De Louwman vestiging in Oisterwijk sluit per 1 september de deuren (foto: Louwman)

Per 1 september sluit de vestiging van Louwman in Oisterwijk, zo meldt het bedrijf op zijn eigen site. De Oisterwijkse Toyota-dealer Wolfs & Verkerk werd in 2008 overgenomen door Van Dorst Automotive, dat op zijn beurt in 2015 onderdeel werd van Louwman Dealer Group.

Klanten worden verwezen naar de vestiging van Louwman in Tilburg. “De verplaatsing van Louwman Oisterwijk naar Louwman Tilburg past perfect in wat de markt en de klant van ons vraagt. Met een grotere showroom en een moderne werkplaats is er volop ruimte om de klanten uit Oisterwijk maximaal te bedienen”, meldt Louwman. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Louwman sluit dealervestiging Oisterwijk | Automotive Online

Louwman sluit dealervestiging Oisterwijk

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
De Louwman vestiging in Oisterwijk sluit per 1 september de deuren (foto: Louwman)

Per 1 september sluit de vestiging van Louwman in Oisterwijk, zo meldt het bedrijf op zijn eigen site. De Oisterwijkse Toyota-dealer Wolfs & Verkerk werd in 2008 overgenomen door Van Dorst Automotive, dat op zijn beurt in 2015 onderdeel werd van Louwman Dealer Group.

Klanten worden verwezen naar de vestiging van Louwman in Tilburg. “De verplaatsing van Louwman Oisterwijk naar Louwman Tilburg past perfect in wat de markt en de klant van ons vraagt. Met een grotere showroom en een moderne werkplaats is er volop ruimte om de klanten uit Oisterwijk maximaal te bedienen”, meldt Louwman. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.