Bob Velthuis nieuwe voorzitter Ford-dealervereniging

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Alex Schakel (l) draagt voorzitterschap over aan Bob Velthuis. (Foto: NFDA)

Bob Velthuis is de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Ford Dealers Associatie. Dat meldt de dealervereniging. Velthuis is de opvolger van Alex Schakel, die sinds 1994 lid is van het bestuur van de NFDA en de afgelopen drie jaar voorzitter was.

Velthuis was tot negen jaar geleden eigenaar van dealerbedrijf Terwindt & Hekking, Ford-dealer in Nijmegen. Hij maakte eerder al deel uit van het dealerbestuur van de NFDA en bekleedde daarnaast nog bestuursfuncties bij onder andere Bovag Autodealers, Nationale Auto Pas en Bestuurslid ROB.

Schakel is dga van Schakel Autobedrijven, dat op plek 61 staat in de lijst van grootste autodealers van Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Bob Velthuis nieuwe voorzitter Ford-dealervereniging | Automotive Online

Bob Velthuis nieuwe voorzitter Ford-dealervereniging

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Alex Schakel (l) draagt voorzitterschap over aan Bob Velthuis. (Foto: NFDA)

Bob Velthuis is de nieuwe voorzitter van de Nederlandse Ford Dealers Associatie. Dat meldt de dealervereniging. Velthuis is de opvolger van Alex Schakel, die sinds 1994 lid is van het bestuur van de NFDA en de afgelopen drie jaar voorzitter was.

Velthuis was tot negen jaar geleden eigenaar van dealerbedrijf Terwindt & Hekking, Ford-dealer in Nijmegen. Hij maakte eerder al deel uit van het dealerbestuur van de NFDA en bekleedde daarnaast nog bestuursfuncties bij onder andere Bovag Autodealers, Nationale Auto Pas en Bestuurslid ROB.

Schakel is dga van Schakel Autobedrijven, dat op plek 61 staat in de lijst van grootste autodealers van Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.