Ruesink neemt Citroën-dealerschap Noordegraaf over

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden

Ruesink is Citroën-dealer in Ruurlo, en voert Citroën en Fiat in Enschede, Zutphen en Doetinchem. Directeur-eigenaar Bert Ruesink zegt het rayon aanvankelijk vanuit Enschede te willen bedienen. Het bedrijf heeft nog geen locatie in Hengelo op het oog, maar streeft er wel naar om er een vestiging te openen. 

Ford

Op de Hengelose vestiging van waaruit Noordegraaf het Citroën-rayon bediende voert het bedrijf ook Ford. Noordegraaf wil de vestiging ombouwen tot Ford Store voor de regio Twente. Sinds het failliet van Koops Furness geeft Ford Noordegraaf invulling aan die regio. Een verbouwingsaanvraag is ingediend bij de gemeente Hengelo. Directeur Hens Pongers geeft te kennen dat het streven is om de verbouwing voor de zomer klaar te hebben, zodat de Ford Store in de loop van het najaar operationeel is. Volgens Pongers is bewust gekozen voor Hengelo als locatie voor de Ford Store, omdat vanuit die locatie ook Almelo goed te bedienen is.

Noordegraaf is bovendien Ford-dealer in Rijssen en Oldenzaal. De vestiging in Oldenzaal wordt Ford erkend reparateur en behoudt bovendien het erkend reparateurschap voor Citroën. Voorts heeft de groep een universeel autobedrijf en een leasebedrijf in Goor. Daarnaast behoort ook Ford Fischer in Enschede tot de groep.

Ruesink neemt Citroën-dealerschap Noordegraaf over | Automotive Online

Ruesink neemt Citroën-dealerschap Noordegraaf over

Sjoerd van der Linden Sjoerd van der Linden

Ruesink is Citroën-dealer in Ruurlo, en voert Citroën en Fiat in Enschede, Zutphen en Doetinchem. Directeur-eigenaar Bert Ruesink zegt het rayon aanvankelijk vanuit Enschede te willen bedienen. Het bedrijf heeft nog geen locatie in Hengelo op het oog, maar streeft er wel naar om er een vestiging te openen. 

Ford

Op de Hengelose vestiging van waaruit Noordegraaf het Citroën-rayon bediende voert het bedrijf ook Ford. Noordegraaf wil de vestiging ombouwen tot Ford Store voor de regio Twente. Sinds het failliet van Koops Furness geeft Ford Noordegraaf invulling aan die regio. Een verbouwingsaanvraag is ingediend bij de gemeente Hengelo. Directeur Hens Pongers geeft te kennen dat het streven is om de verbouwing voor de zomer klaar te hebben, zodat de Ford Store in de loop van het najaar operationeel is. Volgens Pongers is bewust gekozen voor Hengelo als locatie voor de Ford Store, omdat vanuit die locatie ook Almelo goed te bedienen is.

Noordegraaf is bovendien Ford-dealer in Rijssen en Oldenzaal. De vestiging in Oldenzaal wordt Ford erkend reparateur en behoudt bovendien het erkend reparateurschap voor Citroën. Voorts heeft de groep een universeel autobedrijf en een leasebedrijf in Goor. Daarnaast behoort ook Ford Fischer in Enschede tot de groep.