Make automotive great again en ga mee naar de NADA

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het jaarlijkse congres van de National Automobile Dealers Association kan wereldwijd op veel animo rekenen. Volgens velen lopen ze in Amerika nog altijd voorop waar het gaat om (automotive) marketing. Een bezoek aan dit evenement staat dan ook garant voor een koffer vol tips, tricks en inspiratie. De Lammers Support Group organiseert dit jaar voor de vierde keer een inspiratiereis, waarbij er deze editie naast een bezoek aan de NADA ook een exclusieve workshop van Ebay en een dealerbezoek op het programma staan. Zowel reis als verblijf zijn volledig verzorgd.

Gaat u ook mee naar de NADA, van 25-30 januari in New Orleans? Schrijf u dan nu in op de site van de Lammers Support Group.

De NADA vindt volgend jaar voor de honderdste keer plaats. Onder andere Ford-topman Mark Fields geeft een presentatie.

Make automotive great again en ga mee naar de NADA | Automotive Online

Make automotive great again en ga mee naar de NADA

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het jaarlijkse congres van de National Automobile Dealers Association kan wereldwijd op veel animo rekenen. Volgens velen lopen ze in Amerika nog altijd voorop waar het gaat om (automotive) marketing. Een bezoek aan dit evenement staat dan ook garant voor een koffer vol tips, tricks en inspiratie. De Lammers Support Group organiseert dit jaar voor de vierde keer een inspiratiereis, waarbij er deze editie naast een bezoek aan de NADA ook een exclusieve workshop van Ebay en een dealerbezoek op het programma staan. Zowel reis als verblijf zijn volledig verzorgd.

Gaat u ook mee naar de NADA, van 25-30 januari in New Orleans? Schrijf u dan nu in op de site van de Lammers Support Group.

De NADA vindt volgend jaar voor de honderdste keer plaats. Onder andere Ford-topman Mark Fields geeft een presentatie.