‘Nada 2022 in Las Vegas gaat gewoon door’

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
De NADA vindt plaats in Las Vegas. (Foto: Shutterstock)

Het Amerikaanse dealercongres NADA, dat van 9 tot en met 15 maart gepland staat in Las Vegas, zal gewoon worden gehouden, aldus NADA-ceo Mike Stanton. Hij is vastbesloten het evenement in de VS op een veilige manier door te laten gaan, ondanks corona en de aanhoudende ongerustheid over de omikronvariant.  Zo laat hij weten aan Automotive News.

Het toenemende aantal Covid-besmettingen leidde tot speculaties over of het evenement wel fysiek zou gaan plaatsvinden, mede naar aanleiding van het grote aantal afzeggingen van autofabrikanten aan de elektronicabeurs CES, die begin januari is gehouden in de VS.

Na een NADA-loos jaar is het de bedoeling dat Automotive en Lammers Support Group in maart zullen afreizen naar Las Vegas, dit keer met een tussenstop in New York. Organisator Johan Lammers wacht de komende twee weken af of het definitief kan doorgaan, omdat de VS nu nog oranje gebied is.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

‘Nada 2022 in Las Vegas gaat gewoon door’ | Automotive Online

‘Nada 2022 in Las Vegas gaat gewoon door’

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
De NADA vindt plaats in Las Vegas. (Foto: Shutterstock)

Het Amerikaanse dealercongres NADA, dat van 9 tot en met 15 maart gepland staat in Las Vegas, zal gewoon worden gehouden, aldus NADA-ceo Mike Stanton. Hij is vastbesloten het evenement in de VS op een veilige manier door te laten gaan, ondanks corona en de aanhoudende ongerustheid over de omikronvariant.  Zo laat hij weten aan Automotive News.

Het toenemende aantal Covid-besmettingen leidde tot speculaties over of het evenement wel fysiek zou gaan plaatsvinden, mede naar aanleiding van het grote aantal afzeggingen van autofabrikanten aan de elektronicabeurs CES, die begin januari is gehouden in de VS.

Na een NADA-loos jaar is het de bedoeling dat Automotive en Lammers Support Group in maart zullen afreizen naar Las Vegas, dit keer met een tussenstop in New York. Organisator Johan Lammers wacht de komende twee weken af of het definitief kan doorgaan, omdat de VS nu nog oranje gebied is.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.