Lezersactie: Met korting naar Amerikaanse dealerconferentie NADA

De Nederlandse autobranche gaat op bezoek in Dallas. (Foto: Shutterstock)

Eens per jaar verzamelt de gehele Amerikaanse dealerbranche zich voor NADA: een congres- en beursprogramma waar innovatie, inspiratie, best practices en netwerken samenkomen. Inmiddels is deze conferentie uitgegroeid tot een internationaal evenement, met bezoekers van over de hele wereld. Komend jaar vindt het reizende NADA-circus plaats in Dallas, Texas. Inmiddels mag het congres zich ook verheugen in een vaste schare bezoekers uit Nederland. Daarom organiseert Automotive speciaal voor Nederlandse dealers, onafhankelijke auto-ondernemers, toeleveranciers en vertegenwoordigers van brancheverenigingen samen met Lammers Support Group een inspiratie- en netwerkreis naar NADA. In voorgaande jaren was deze reis een groot succes.

Kennis en inspiratie

Het evenement vindt plaats van 25 tot en met 31 januari 2023. De reis is primair bedoeld om kennis en inspiratie op te doen; deelnemers kunnen kiezen uit talrijke workshops en presentaties van interessante sprekers en een bezoek brengen aan de Expo. Abonnees van Automotive krijgen bij inschrijving 150 euro korting. Voor meer informatie, het programma en om u in te schrijven, klik hier.

Johan Lammers is de gastheer gedurende de trip. Hij verzorgde al zes keer eerder met succes een reis naar de NADA voor een gezelschap van Nederlandse automotive managers en ondernemers. Tijdens de terugreis is een tussenstop gepland in New-York, voor een bezoek aan Paragon Honda, waar het gezelschap welkom wordt geheten door de eigenaar van Paragon, de wereldberoemde carsales-goeroe Brain Benstock.

Automotive maakte meerdere vlogs over het evenement, bekijk ze hier.